Tillykke med din magiske tryllestav – eller et fantastisk kvantefysisk produkt, som du har investeret i i 2023

Frequency Wonders finder du en masse information og materiale om produkterne.

Som vi har lovet, får du her din virtuelle goodie bag, med forskellige tilbud, der vil understøtte dit helbred, din vitalitet og få dit liv til at udfolde nye potentielle kvantespring.

Denne goodie bag har et værdi op til 4400:-!

Intuitiv terapeutisk healing

Gratis 30 minutters online 1:1 healingssamtale hvor vi ser på et område af din krop eller et organ, der er ude af balance, eller hvor du oplever at have symptomer.

Normal pris 900 DKK

Fysiske symptomer er ofte overfladen af en underliggende frossen energiblokering, der endnu ikke er blevet forløst. Et følelsesmæssigt traume fra fortiden kan forårsage en blokering af energiflowet i kroppen. Vi har en tilbøjelighed til at holde fast på energiblokeringer, fordi vi er bange for at skulle genopleve hele traumet igen. Vi bruger store mængder energi til at holde de her blokeringer nede, og det kan føre til fysiske symptomer i det område af kroppen, der holder fast på blokeringen.

Ved at tilgå underbevidsthedens lag, kan vi grave ned til kerneårsagen og dermed finde roden til udfordringen. Derfra kan vi tilgå situationen fra et højere perspektiv og derfra forløse den blokerede energi, og på den måde give kroppen tilladelse til at hele sig selv.

Denne intuitive healingssamtale vil hjælpe dig til

• at få en dyb forståelse for hvordan din krop

• at forbinde dig med din krop på et dybt plan

• forløse en energiblokering, som måske giver dig fysiske symptomer

• give dig endnu bedre resultater, når du burger IteraCare staven

Kontakt: Eva Gøttrup https://www.evagottrup.dk,

eva@evagottrup.dk, tlf: +45 21 75 17 96

Gratis 30 min session!

Eftersom du har købt en IteraCare stav ved en begivenhed vil Kathy tilbyde dig en 30 minutters helbredsrådgivning, som vil støtte dig i at få formuleret en helbredsplan, der er helt særligt udviklet til dig og din familie.

Om Kathy Swann

Kathy Swan er uddannet sygeplejerske I 1982 og har brugt sit liv på at tage vare på syge og døende lige siden. Hun har både erfaring med forskellige specialer og som leder, før hun i 2013 blev selvstændig sygeplejeske med sn egen forretning. Hun er uddannet og certificeret indenfor en lang række alternative behandlingsformer inklusiv Reiki, Biofield Tuning, Sound Energy Dynamic, Meditation, Integreret Chakra Terapi, EFT, Essentielle Olier. Hun bruger også flere forskellige frekvensapparater i sin praksis. Kathy har fundet ud af, at de fleste mennesker lever et liv, hvor de aldrig forbinder sig med kvantefeltet. Hun har comittet sig til at støtte mennesker i at få indsigt i denne viden. Hendes intention er at hjælpe andre mennesker til at leve et sundt liv med fuld bevidsthed om det menneskelige instrument, og hvordan denne bevidsthed kan understøtte helbredet og fjerne følelsesmæssig turbulens, misinformation, mental stagnation og uhensigtsmæssige elektromagnetiske felter, der kan være årsag til smerte og for tidlig død.

Kathy bor i Walnut Creek, California og kan kontaktes på @ 925.899.8367 eller kathyswann3049@gmail.com eller du kan finde hende på Facebook eller FB messenger.

Når først du forstår hvor naturligt din egen evne til at heale er, vil du være i stand til at håndtere en hvilken som helst udfordring, du måtte komme ud for med fred, vitalitet og lethed. Kathy hjælper dig til at tage tilgå kvantefeltets kraft, som du faktisk er født med.

Sessionen med Kathy foregår på engelsk. 

LevÅnde Vand online event

Ulrika Karlsson og Susanna Silverhøj, er forfatterne bag bogen “Holy F*ck & Sacred Water”, der blev udnævnt til at være ”årets bog” af dens læsere. I bogen deler de deres viden og erfaring om levende vand og hvordan det skaber flow i livet.

Levende vand arrangementet er en eftermiddag med selvforkælelse.

  • Ulrika guider dig og vandet I din krop gennem en hormone yoga session, for at skabe mere flow og balance I dit liv.  
  • Susanna deler sin ekspertise om, hvordan du renser og strukturerer dit vand, og hvorfor det er vigtigt.
  • Vi laver en DNA reaktivering, så vi kan rense stagneret vand, “fastfrosne” følelser, der holder os tilbage, og aktiverer et nyt flow og balance i dit liv.
  • Vi afslutter eftermiddagen ved at dele vores reflektioner og oplevelser og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Det får du med: Vi blander teori med praksis, så du får en holistisk oplevelse af levende vand.

Sprog: Engelsk

Hvornår: 2 muligheder: Lørdag d. 11. marts 2023 kl. 9.00-13 eller kl. 15.00-18.00 dansk tid

Hvor: Live online på zoom

Hvordan: Du behøver ikke have nogen forudgående forudsætninger for at deltage I arrangementet. Kom som du er med nysgerrighed, et åbent sind og et åbent hjerte. Pris 280 kr. med promo kode “Brøndby LevAnde Vand”

Normal pris 597 kr.

Hvordan tilmelder jeg mig? Email s@silverhoj.com og skriv koden “Goodie bag Living Water” + betal 280:- via pay pal eller mobile pay for at sikre dig en plads med rabat.

Husk at skriv, hvad tid på dagen, du ønsker at deltage. 

Paypal:  s@silverhoj.com 

Mobilepay: 30 58 23 33

Der er begrænset antal pladser

Tilmeld dig og beta linden d. 10. marts.

Hvis du tilmelder dig inden d. 1. marts får du også e-bogen “Holy F*ck & Sacred Water” med I prisen. Den har en værdi af $12,95 (ca. 90 kr.)

Vi byder dig varmt velkommen til, hvad der bliver en flydende eftermiddag sammen.

Karma Clearing

Forestil dig at du er fuldstændig I balance med din guddommelige hellige sjæls blueprint!

Hvordan ville dit liv se ud, hvis du havde fuld adgang til din vitale livsenergi?

Hvordan ville det føles – og hvilke oplevelser og erfaringer ville du vælge at tiltrække til dit liv?

Læs mere om Karma Clearinger. 

Du kan bastille din Karma Clearing med Ulrika Karlsson med promo koden:

Wake up 2023” and få €111 rabat! (ca. 825 kr.)

Normal pris €444 (ca. 3330 kr.)

 

Soluna Spa & Wellness i Malmö

Erbjudande: 25% rabatt på valfri behandling hos Soluna Spa & Wellness om du köpt/köper en frekvensapparat på mässan.

Hur: Gå in på: Soluna Spa & Wellness och boka din behandling med rabattkoden Trollstav. https://www.solunaspa.se/

Gäller t.o.m juli -23

Rabattkod: Trollstav